BIG: 390 344 965 04

Adyfysio Team

Gerard Miltenburg

Fysiotherapie is mijn passie. Werken met mijn hoofd, hart en handen; de fysiotherapie beschouw ik als een vakmanschap. Mensen beter willen maken of zich in ieder geval beter laten voelen, dat staat aan de basis van mijn vak.

Ik heb grote interesse in wetenschappelijk onderzoek over fysiotherapie, maar de waarde die een patiënt aan een behandeling hecht, vind ik ook heel belangrijk. Als derde speelt de fysiotherapie-ervaring die ik in meer dan 40 jaar heb opgedaan een rol in de keuze van de behandeling. Deze drie pijlers samen geven de optimale therapie.

Coaching, aandacht en actief trainen zijn belangrijk, maar zeker niet het enige wat ik kan bieden. Mijn specialisaties zijn: manuele therapie en sportfysiotherapie. Tevens ben ik bekkentherapeut (methode Rost) en werk ik volgens het McKenzie en Mulligan concept. Ik heb vele jaren ervaring in dry needling en vele vormen van taping. Lid van het SchouderNetwerk Gooi en Eemland en lid van het Orthopedie netwerk heup en knie en lid van het Netwerk Traumarevalidatie Amsterdam
AMC/VU. Daarnaast werk ik volgens het Mulligan concept en ik heb veel ervaring in dry needling en vele vormen van taping.

In onze oefenzaal train ik met mensen op ieder niveau: van (top)sporter tot chronisch zieke patiënt. In het verleden heb ik zelf gevoetbald, badminton en tennis gespeeld en de laatste jaren vooral marathons gelopen en kleine triatlons gedaan.

Adfysio Julianastraat

Julianastraat 62
1382 XZ Weesp
(0294) – 412263

Bekijk andere therapeuten op deze locatie

Adfysio Julianastraat

Julianastraat 62
1382 XZ Weesp
(0294) – 412263

Bekijk andere therapeuten op deze locatie

Adfysio Drosthagenstraat

C. van Drosthagenstraat 17a
1382 BP Weesp
(0294) – 414268

Bekijk andere therapeuten op deze locatie

AdFysio Nigtevecht

Jhr. Huydecoperstraat 1a
1394 NV Nigtevecht
(0294) – 252493

Bekijk andere therapeuten op deze locatie